Как в Добропольском районе будут легализовать занятость населения

Переглядів: 1490 0 07.03.2017 в 09:30:13 Новини податкової інспекції
Как в Добропольском районе будут легализовать занятость населения

Перший заступник начальника Добропільської ОДПІ Якунін І.В. взяв участь у засіданні Колегії Добропільської районної державної адміністрації та доповів з першого питання порядку денного Колегії «Про легалізацію зайнятості та заробітної плати в Добропільському районі та заходи на 2017 рік».

В своїй доповіді Якунін І.В. наголосив, що однією з найболючіших проблем сьогодення в нашій державі є виплата заробітної плати в «конвертах» та легалізація робочих місць найманих працівників. Зазначив, що легалізація зайнятості населення та заробітної плати є одним з джерел наповнення бюджету та соціальною проблемою (соціальні гарантії, стаж та інше).

Для вирішення проблеми виплати заробітної плати в «конвертах» з категорією платників, які порушують трудове та податкове законодавство проводиться роз’яснювальна робота. За результатами проведених заходів щодо легалізації трудових відносин, були у 2016 році укладені трудові угоди зі 174 найманими працівниками, до бюджету додатково надійшло 135 тис.грн., у т.ч. ПДФО – 61,0 тис.грн., ЄСВ – 69,0 тис.грн., військового збору - 5,0 тис. гривень. Зареєструвались суб’єктами підприємницької діяльності – 125 осіб, до бюджету додатково надійшло 117,6 тис.грн., у т.ч. ПДФО - 27,3 тис.грн., ЄСВ - 43,9 тис.грн., єдиного податку - 41,3тис.грн., військового збору - 5,1 тис. гривень.

З метою визначення пріоритетних напрямків роботи, направлених на легалізацію зайнятості населення та заробітної плати на 2017 рік розроблено план організаційних заходів, який передбачає співпрацю з ГУ Національної поліції в Донецькій області, Добропільським об’єднаним управлінням ПФУ Донецької області, Добропільським міським центром зайнятості, ГУ Держпраці у Донецькій області, сільськими радами.


Джерело: http://shkvarki.org


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх