Как реализовывается программа "Доступные лекарства" в Доброполье

Переглядів: 1287 0 19.04.2017 в 10:00:52 Новини охорони здоров'я
Как реализовывается программа

В рамках урядової програми «Доступні ліки» комунальним лікувально-профілактичних закладом «Добропільський районний центр первинної медико – санітарної допомоги» укладено договір з ТОВ «Добрі ліки» від 06.04.2017 № 35/17 про відшкодування витрат, понесених у зв’язку з відпуском лікарських засобів, вартість яких повністю чи частково відшкодовуються.

Відпуск лікарських засобів, що підлягають відшкодуванню, буде відбуватися з 18 квітня за рецептами лікарів виписаних КЛПЗ «Добропільський районний центр первинної медико – санітарної допомоги» за місцем надання медичної допомоги пацієнту на рецептурних бланках форми №1 в аптечному закладі – аптека № 161 ТОВ «Добрі ліки» (м. Добропілля, вул. Першотравнева, 121) з 18 квітня 2017 року.

Доступні ліки» – це програма забезпечення кожного громадянина України необхідними лікарськими засобами, які покращать якість його життя, зможуть запобігти виникненню ускладнень та передчасної смертності.

 Програма «Доступні ліки» надає можливість кожному українцю отримати БЕЗКОШТОВНО або з незначною доплатою ліки за трьома категоріями захворювань:

1. серцево-судинні захворювання

2. бронхіальна астма

3. діабет 2 типу

Перелік лікарських засобів, що беруть участь у програмі «Доступні ліки», можна знайти у Реєстрі лікарських засобів, вартість яких підлягає відшкодуванню, на сайті Міністерства охорони здоров’я http://www.moz.gov.ua


Джерело: Добропільська районна рада


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх