Как проходит медицинская реформа в Добропольском районе + ВИДЕО

Переглядів: 1568 0 02.07.2018 в 09:00:12 Новини охорони здоров'я
Как проходит медицинская реформа в Добропольском районе + ВИДЕО

Коротко про захід, який 26 червня організувала голова Добропільської Районної Ради Белянкіна Тамара Миколаївна у селі Володимірське Шаховської ОТГ. 
Спочатку цей захід оголосили як громадське слухання на тему «Оговорення питань медичного обслуговування жителів громади». Але згодом стало зрозуміло, що це лише офіційне прикриття шабашу, який був налаштований проти завідувача Шахівською Амбулаторією Калевініна Анатолія Семеновича.

Цікаво, чому даний захід проводився в окремому селі ОТГ, в Володимірівці, а не в його центрі – с. Шахове, та чому була запрошена лише частина мешканців села, котрі як за наказом по черзі обвинувачували Анатолія Семеновича.
Згодом весь цей колектив провів голосування за те, щоб замінити завідувача амбулаторії, виникає питання про законність таких голосувань?.... 

Зверніть увагу наприкінці відео, як секретар веде протокол засідання… А також зверніть увагу на неповажне ставлення Тамари Миколаївни до Анатолія Семеновича, останньому не давали відкрити рота, весь час перебивали.

 


Джерело: Руслан Каплун


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх