Как праздновали Новый год в Шиловской школе + ФОТО

Переглядів: 1420 0 01.01.2018 в 08:00:01 Освіта
Как праздновали Новый год в Шиловской школе + ФОТО

Новорічні свята є радісною подією, особливо для дітей, коли збуваються мрії. Цікавим та екстравагантним було святкування Нового року для учнів Шилівської ЗОШ І-ІІІ ст.

29 грудня у всіх класах початкової школи пройшли Новорічні свята. Діти, одягнені в яскраві карнавальні костюми, радо зустрічали Діда Мороза і Снігуроньку, отримували подарунки, танцювали та раділи Новому року.

Весело і емоційно проходили святкові дійства та й самі школярі підготувалися до зустрічі: різноманітні казкові герої, гарно вбрана ялинка, чудовий настрій – все це було на святі. Школярі весело провели час: представили до уваги глядачів театралізовані новорічні вистави з українським колоритом, розповідали вірші, співали пісні, водили хороводи. В ході свята вчителі Блашніков С.В., Коржов В.В. організували та провели конкурси, ігри, розваги для молодших школярів. Батьки не сиділи осторонь, а брали активну участь у конкурсних іграх,вболівали за своїх дітей.

Веселий дитячий сміх, пісні, танці, вірші – усього вистачало на святі.

Цього ж дня о 16 годині було проведено новорічний вечір для старшокласників «В ніч казкову новорічну». У проведенні свята активну участь узяли учні 7-11 класів. Вони підготували чудову новорічну виставу з піснями, танцями, віршами. Цього дня ніхто не залишився без уваги та без подарунків.

На Новорічних святах були присутні учні, вчителі, батьківська громадськість,сільський голова, жителі села. Всіх присутніх вітала директор школи Шевкун А.І. Вона подякувала учням,класним керівникам,педагогу-організатору за чудову атмосферу та високий рівень підготовки юних артистів.

Особливі слова вдячності адміністрація школи, вчительський та учнівський колективи висловлюють Шилівському сільському голові за придбання Новорічної ялинки,приватним підприємцям та батьківській громаді, які надали значну спонсорську допомогу у придбанні новорічних подарунків для учнів нашої школи у вигляді солодощів,яблук, іграшок.

Новий рік – це яскраве, урочисте і веселе свято. Хай надія і віра в себе і свої сили надихає на здійснення найзаповітніших ваших мрій.

Нехай збудеться все задумане, а 2018 рік стане таким, яким ми хочемо його бачити. Зустрічаючи Новий рік, побажаємо один одному любові та віри в себе і в процвітання нашої країни. Подаруємо найдорожче, найцінніше – любов і тепло наших сердець, увагу і турботу наших близьких, аби в новому році щасливих людей стало більше.

Бажаємо всім Вам, аби Новий рік приніс мир, спокій, справедливість та здоров'я, радість і впевненість у завтрашньому дні.


Джерело: Добропільська районна рада


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх