Как праздновали день учителя в ОШ №14 + ФОТО

Переглядів: 1835 0 14.10.2014 в 23:51:40 Освіта
Как праздновали день учителя в ОШ №14 + ФОТО

Зі святом, шановні вчителі!

   День учителя в нашій школі №14 це – завжди  цікавий,веселий та непередбачуваний день як для вчителів, так і для учнів.

   Чудовою традицією нашої школи є проведення  "Дня самоврядування», коли учні старших класів готують матеріал та викладають уроки для вчителів. Адже найкращий подарунок для вчителів – це можливість ще раз повернутися в безтурботні часи дитинства та відчути себе справжніми школяриками. Ось наприклад, директор Надія Станіславівна перетворилась на  дуже харизматичну спортсменку Надійку, вчитель англійської мови та вчитель фізичної культури – прийшли, пробачте, прилетіли на урок із рожевими крильцями та чарівними паличками. Такі надзвичайні феї вирішили завітати к нам на вогник. А у ролі директора школи цього дня була Тамара Сергіївна Снитка, учениця 10 класу, яка сумлінно виконувала покладені на неї забов’язання – керувала школою, виховувала неслухняних учнів-учителів, проводила уроки. 

   Цього року на честь свята  було проведено лінійку,  присвячену нашим вчителям.  Порадували учні своїх улюблених педагогів веселими музичними пародіями та сценками. Надзвичайно кумедно  і цікаво було спостерігати за цим дійством. Якщо сміх і подовжує життя – то наші вчителі будуть жити довго, щасливо, а головне – весело! А самі вчителі, в свою чергу, також не стояли осторонь без діла – а підготували танець, за що отримали бурхливі оплески та зірвали бурхливі овації.

   Наша чотирнадцята школа – велика дружна сім'я, в якій вчителі – веселі , добрі,талановиті, щирі люди. Вони дбають про нас та роблять все задля того, щоб нам було цікаво. Дякую вам за неймовірні старання,  щиру турботу і безмежну ласку!

   Юлія Ахметгораєва

учениця 9 класу Білозерської ЗОШ №14


Как праздновали день учителя в ОШ №14 + ФОТО


Как праздновали день учителя в ОШ №14 + ФОТО


Как праздновали день учителя в ОШ №14 + ФОТО


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх