Как праздновали День молодежи в Добропольском районе (фоторепортаж)

Переглядів: 1638 0 27.06.2017 в 11:00:09 Суспільство
Как праздновали День молодежи в Добропольском районе (фоторепортаж)

25 червня 2017 року в с. Добропілля сектором у справах сім'ї, молоді та спорту райдержадміністрації спільно з КЗ «Районна ДЮСШ» Добропільської районної ради, районним центром соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді було організовано свято, присвячене Дню молоді.

На початку свята подяками райдержадміністрації були нагороджені тренер з футболу Віктор Крамарев, директор КЗ «Районна ДЮСШ» Добропільської районної ради Марія Юрченко, директор ДР ЦСССДМ Оксана Родіонова за активну участь в організації та проведені свята, особистий внесок в розвиток молодіжного руху в районі.

 

Програма свята була дуже насиченою:

- чоловіки грали у футбол;
- дівчата змагались у волейбол;
- сім'ї району приймали участь у родинному святі «Мама, тато, я – спортивна сім'я»;
- районний центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді проводив профілактичну акцію «За здоровий спосіб життя».
На футбольному полі зустрілись 4 команди. Змагання проходили по круговій системі. Результати змагань: І місце посіла команда військовослужбовців «Ураган», ІІ місце зайняли футболісти с. Добропілля, ІІІ – отримали гравці с. Шахове. Всі команди були нагороджені грамотами та м’ячами.
На волейбольній площадці змагались 3 команди дівчат-волейболісток з с. Добропілля, с. Криворіжжя та с. Шахове. Завдяки гарному настрою, групі підтримки та професіоналізму – зіграли в нічию. Суддями було вирішено дати всім І місця. За свої досягнення дівчата були нагороджені м’ячами та грамотами.

В родинному святі приймали участь три сім'ї: Лацапньови, Якимчук та Булавіни (Добропільська сільська рада). Море емоцій, азарт та веселий настрій переповнювали учасників. Вражень було багато, посмішки на обличчях не зникали. Сім'ї були нагороджені цінними подарунками.
В ході акції «За здоровий спосіб життя» проводилась вікторина, роздавались буклети та можна було пройти анонімні, швидкі, безкоштовні тести на ВІЛ інфекцію та гепатит С, які були надані громадською організацією «Право на життя».
Під час свята військовослужбовці безкоштовно пригощали всіх солдатською кашею та чаєм.
Організатори свята щиро дякують генеральному директору ПрАТ «Глини Донбасу» Ігорю Ткачу та голові громадської організації «Добре поле» Любові Марченко за надану матеріальну допомогу, директору ТОВ «Перспектива» Володимиру Антипенко, голові Добропільської сільської ради Анні Павловій, військовослужбовцям та всім тим, хто активно приймав участь в організації та проведенні цього святкового дня.


Джерело: Добропільська районна рада


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх