Как помочь нуждающимся в Добропольском районе

Переглядів: 1467 0 13.02.2017 в 10:00:09 Суспільство
Как помочь нуждающимся в Добропольском районе

Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Добропільського району щоденно турбується долею 202 одиноких, одиноко проживаючих, немічних громадян похилого віку, інвалідів.

Сьогодні літні люди – найбільш незахищені члени нашого суспільства. Вони жили спокійно, сподіваючись на своїх рідних та на державу, яка забезпечувала їм стабільне, безбідне існування, пільги на лікування.
Останній час країну роздирає нестабільність та найстрашніше, що могли уявити люди похилого віку – військові дії.
Глобальне подорожчання комунальних платежів, ліків, продуктів харчування, погіршення умов життя, фінансова та виробнича криза вдарила по громадянам похилого віку найбольніше.
У 2015 році підтримка благодійників була надана на суму 3,5 тис. грн. У 2016 році благодійна підтримка склала 29,9 тис. грн.
До Міжнародного Дня людей похилого віку і інвалідіву 2017 році ви в силах привітати та повернути посмішку на обличчя, зробити так, щоб очі засвітились радістю і надати крихту допомоги нашим стареньким. Подаріть їм надію, що життя, яким би воно складним не було, продовжується і що вони не покинуті напризволяще.
Тяжко звертатись до Вас з проханням, але ми просимо за них – орденоносців, ветеранів праці, тих, хто трудився на благо району десятиріччями, за них – наших бабусів та дідусів, які вірять, що життя своє прожили чесно і достойно.
 

Запрошуємо Вас: Приймати учать у заходах територіального центру Якщо маєте можливість, надати матеріальну підтримку за реквізитами:

 
Територіальний центр соціального обслуговування
(надання соціальних послуг) Добропільського району
м. Добропілля, вул. Залізнична, 4
р/р 31552301252175
ОКПО 25796321
МФО 834016
ГУДКСУ в Донецькій області.
В призначенні платежу обов’язково вказувати: «Для придбання подарунків одиноким, одинокопроживаючим громадянам, інвалідам, УВВВ, ВВВ, ВП, ДВ»
 
 
Довідки за телефоном 095-207-10-69

Джерело: Добропільська районна рада


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх