Как добропольские спасатели готовятся к выборам

Переглядів: 840 0 19.04.2019 в 13:30:29 Новини МНС
Как добропольские спасатели готовятся к выборам

Рятувальники міста Добропілля провели інструктажі щодо дотримання заходів пожежної та техногенної безпеки під час другого туру виборів Президента України

Співробітники ДСНС продовжують проводити комплекс заходів по попередженню пожеж та надзвичайних ситуацій під час підготовки та проведення 21 квітня другого туру виборів Президента України.
Так, працівники 19 ДПРЗ Головного управління ДСНС України у Донецькій області протягом тижня проводили огляд приміщень, які будуть задіяні до проведення Виборів. Під час оглядів, рятувальники провели інструктажі із персоналом об’єктів, щодо правил пожежної безпеки під час підготовки та проведення виборів, вказали на виконання необхідних заходів щодо забезпечення та дотримання протипожежних вимог, нагадали порядок використання первинних засобів пожежогасіння та дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій. Також співробітники Служби порятунку ознайомили присутніх з порядком дій у разі виявлення на виборчій дільниці підозрілих та вибухонебезпечних предметів.

Під час заходів рятувальники розповсюдили пам’ятки з питань пожежної та техногенної безпеки на виборчій дільниці.

 


Как добропольские спасатели готовятся к выборам


Как добропольские спасатели готовятся к выборам


Джерело: 19 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Донецькій області

Мітки: ГСЧС


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх