Как Добропольские полицейские помогают преодолеть трудности семьям, которые оказались в тяжелых жизненных обстоятельствах + ФОТО

Переглядів: 1345 0 13.02.2017 в 09:00:36 Новини поліції
Как Добропольские полицейские помогают преодолеть трудности семьям, которые оказались в тяжелых жизненных обстоятельствах + ФОТО

Протягом дня комісія, до складу якої увійшли правоохоронці та представники міської влади, проінспектували умови утримання дітей у 7 родинах. Під час візитів особлива увага зверталася на те, в яких умовах проживають маленькі діти та чи виконують батьки свої обов’язки по вихованню  неповнолітніх.

Співробітники ювенальної превенції Добропільського відділення поліції спільно з представниками служб у справах дітей, центру соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді Добропільської райгосадміністрації та державної служби з надзвичайних ситуацій відвідали родини, які опинились у складних життєвих обставинах.

Під час проведення профілактичних заходів, працівники поліції спільно із зацікавленими службами навідались у с.Шахово, с.Торецьке, с.Ніканоровка, с.Володимирівка та відвідали 7 родин, в яких виховується 18 дітей.

Правоохоронці перевірили в яких умовах проживають родини, звернули увагу на  зовнішній вигляд малечі та наявність елементарних продуктів харчування. З усіма батьками поліцейські провели профілактично-роз'яснювальну бесіду, щодо належного виконання батьківських обов'язків, а також попередили їх про правову відповідальність. Також учасники рейду надали допомогу нужденним сім`ям переселенцям, а саме привезли дитячий одяг для малечі.  

Крім того, під час візиту в селі Ніканоровка, співробітники ювенальної превенції Добропільського відділення поліції прийняли участь у батьківських зборах, які відбувались в місцевій загальноосвітній школі.

Правоохоронці розповіли батькам, наскільки важливо цікавитись захопленнями дитини, та приділяти належну увагу їх вихованню, а також цікавитись процесом навчання в загальноосвітніх установах.

«Однією з основних причин вчинення правопорушень серед неповнолітніх є низький рівень організації вільного часу підлітків. Все частіше з'ясовується, що у батьків мало інформації про своїх дітей. Велике прохання до батьків – намагайтеся цікавитися всім, що відбувається в  житті ваших дітей»,- зазначила інспектор ювенальної превенції Добропільського відділення поліції Юлія Мурашко.


Джерело: http://pokrovsk-police.dn.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх