Как Доброполье готовится к зимовке

Переглядів: 1429 0 12.09.2013 в 16:57:43 Новини комунальних служб
Как Доброполье готовится к зимовке

   На черговому засіданні виконавчого комітету міської ради, яке відбулось 11.09.2013 року під головуванням секретаря Добропільської міської ради Віктора ДРЕВАЛЯ, одним з основних було розглянуто питання підготовки підприємств житлово – комунального господарства, організацій, установ бюджетної сфери до роботи в осінньо – зимовий період 2013 -2014 років.
загрузка...
   ,,Всі заходи з підготовки підприємств житлово – комунального господарства, організацій, установ бюджетної сфери до роботи в осінньо – зимовий період 2013 - 2014 років проводяться вчасно та якісно. Адже забезпечення якісних умов життя населення незалежно від місця проживання - одне з першочергових завдань, поставлених Президентом України Віктором ЯНУКОВИЧЕМ”, - доповів заступник міського голови Віктор ЧЕХ. Він поінформував, що на даний момент у повному обсязі підготовлені до прийняття теплоносія з централізованої системи опалення об'єкти відділу освіти та охорони здоров'я, а також їх власні котельні та опалювальні системи підготовлені до опалювального сезону. Житловий фонд міста Добропілля також підготовлений до прийняття теплоносія: з 792 будинків - 774 будинків з паспортами готовності, що складає 98 %, з них 617 будинків - комунальної власності (98 %) і 157 будинків - ОСББ  (95 %). Комунально-побутові котельні, які забезпечують теплопостачання міста, знаходяться на балансі ТОВ «ДТЕК Добропіллявугілля». З 17 котелень до опалювального сезону 2013-2014 року підготовлено 15 (з недовиконаними роботами з заміни риштаків та цепу на конвеєрах шлаковидалення). Комунально-побутові котельні №№2,2а,7,8 міста Білозерське, які знаходяться на балансі ТДВ «Шахта «Білозерська», підготовлені на 100% своєчасно та якісно. Для очищення вулиць та тротуарів від снігових заносів взимку КП «Добропільський міський транспорт» підготовлено спеціальну комунальну техніку КДМ (комбіновану дорожню машину).
   Також на засіданні виконкому було заслухано інформацію про  підсумки роботи Інспекції з охорони навколишнього середовища та благоустрою м. Добропілля та інші питання відділів та управлінь міської ради. З усіх були прийняті відповідні рішення.

Источник: http://radadobropillya.org

Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх