Как будет развиваться медицина в Добропольском районе

Переглядів: 1906 0 05.04.2016 в 07:15:45 Новини району
Как будет развиваться медицина в Добропольском районе

04 квітня відбулася робоча нарада голови районної ради та заступника з керівництвом КЛПЗ «Добропільський районний центр первинної медико-санітарної допомоги», на якому розглядали проблемні питання розвитку медицини в районі.

На теперішній час гостро стоїть проблема забезпечення кадрами середньої ланки. Вирішено провести місячник профорієнтаційної роботи в школах району по підготовці медичних кадрів для сіл. Захід буде проходити з 05 квітня по 04 травня 2016 року.

В ході його проведення заплановано : 1.Зустріч лікарів КЛПЗ «Добропільський РЦПМСД» з випускниками шкіл та їх батьками, з метою як найбільш залучення випускників до вступу в медичні освітні заклади. Роз’яснити переваги районної програми, яка націлена на підтримку медичних кадрів та студентів. 2. Візит до медичних навчальних закладів з метою укладання контрактів на навчання.

Програма місцевих стимулів для медичних працівників Добропільського району на 2016-2019 роки (прийнята та затверджена рішенням Добропільської районної ради на сесії № VІІ-2/7 від 09.12.2015) дозволить підвищити соціальний статус медичних працівників та зробити привабливою їх роботу у сфері медичної галузі району.

Також програма надає змогу повернути випускників в сільську місцевість та гарантувати соціальний захист.


Джерело: Добропільська районна рада


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх