Как аграрии района готовятся к весенне-полевым работам

Переглядів: 1419 0 28.02.2016 в 16:04:34 Новини підприємств
Как аграрии района готовятся к весенне-полевым работам

   26 лютого в.о. голови райдержадміністрації О.Л. Баранник провів нараду з керівниками сільгосппідприємств та фермерських господарств з питань підготовки до проведення весняно-польового комплексу робіт. Нарада проходила за участі начальника управління агропромислового розвитку райдержадміністрації О.П. Андрійченко, керівників сільськогосподарських та фермерських господарств, спеціалісти державної сільськогосподарської та фітосанітарної інспекцій, заступник начальника управління Держгеокадастру у Добропільському районі, спеціалісти управління, представники Ощадбанку. 
   З першого питання порядку денного доповіла Ольга Павлівна Андрійченко. Йшлося про підготовку до весняного комплексу робіт, про стан посівного матеріалу. 
   Заступник начальника державного рятувального загону управління державної служби з надзвичайних ситуацій України у Донецькій області І. Бєляєв звернувся до присутніх з інформацією про забезпечення пожежної безпеки на об’єктах сільськогосподарського призначення в період проведення весняно - польових робіт.Також перед аграріями району виступили представники Ощадбанку про умови кредитування сільгосптоваровиробників району в поточному році; про наявність сільськогосподарської техніки і обладнання та умови їх придбання в Краматорській філії «Укравтозапчастина». 
   Завідувач сектору у справах молоді та спорту К. Калюжна прозвітувала перед присутніми про підсумки проведення оздоровлення дітей пільгової категорії у минулому році.

   Підводячи підсумки наради, Олександр Леонідович побажав всім аграріям вдалого врожаю, гарної погоди, уваги до їхніх проблем з боку держави та закликав всіх до правильного, цільового використання сільгоспугідь.


Джерело: http://donoda.gov.ua/


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх