Юный романтик со Светловской школы

Переглядів: 1424 0 04.06.2018 в 14:00:58 Творчість
Юный романтик со Светловской школы

Одного серпневого дня на порозі Світлівської ЗОШ з′явився юнак: високий на зріст, зі світлим поглядом та яскравими очима; з ніжною, доброю та лагідною посмішкою, який повідомив учителю: «Я - Просянік Вадим, хочу продовжити навчання у вашій школі». Хлопець приємно посміхався, трохи соромлячись. «Я бажаю мати глибокі знання з математики, фізики. Мрію в майбутньому пов′язати себе із професією вчителя»…

Вадима відразу прийняв новий колектив класу. Він потоваришував не тільки з однокласниками, але і з багатьма учнями школи. За період навчання Вадим показав свої міцні знання, підтверджуючи це гарними оцінками та участю в шкільних та районних олімпіадах з української мови, фізики, геометрії, алгебри, зарубіжної літератури. Навчаючись в 9 класі, він зайняв перше місце в районному конкурсі знавців української мови імені Петра Яцика. Брав участь у районних конкурсах: «Епоха імені Тебе», конкурс Журналістів; історичному турнірі «Джура»; у музичному конкурсі «Створи шедевр», де зайняв 3 місце. Юнак має гарну пам'ять, декламує вірші. Був учасником конкурсу «Поетична юнь Добропільщини». Активний учасник шкільних свят та заходів. Вадим має гарну фізичну підготовку. Є кращим воротарем шкільної футбольної команди. Хлопець неодноразово брав участь у районних та шкільних змаганнях. Був нагороджений грамотами. Вадим—творча і емоційна натура. Захоплюється сучасними видами пісенної творчості. Пише вірші, які потім накладає на музику і з насолодою їх виконує.

Тематика пісень є дуже різноманітною. Але найбільше йому подобається писати про почуття, кохання. Можливо на це впливає його юний вік.

Наполегливий, активний, творчий, з добрим та чуйним серцем, з високим розвитком інтелекту, з чітко підкресленою життєвою позицією, юнак упевнено крокує у доросле життя. Його поважають не тільки однолітки, а й вчителі школи. До його думки прислухаються, йдуть за порадою.

Сподіваємося, що життєвий шлях Вадима буде сповнений радості, задоволення і великих звершень. Хочеться побажати йому здійснення всіх заповітних бажань і бути цілеспрямованим у досягненні своєї мети.


Джерело: Добропільська районна рада


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх