В Доброполье прошла ярмарка вакансий + ВИДЕО

Переглядів: 1099 0 29.04.2018 в 14:00:03 Новини району
В Доброполье прошла ярмарка вакансий + ВИДЕО

Як стало вже доброю традицією навесні, 27 квітня в Добропільському міському центрі зайнятості пройшов загальнообласний ярмарок вакансій для  студентської молоді та незайнятого населення «Побудуй кар’єру з нами».  Одночасне проведення таких заходів в різних містах забезпечує підвищену цікавість населення до подібних заходів, що дає можливість підприємствам, які мають філії відділення в різних містах області, майже в один день підібрати необхідних спеціалістів.

Право відкрити ярмарок було надано першому заступнику міського голови Олексію Кормільцеву, який підкреслив, що служба зайнятості України працює для людей, послуги є загальнодоступними, та запросив звертатись до Добропільського міського центру зайнятості. Також Олексій Володимирович акцентував увагу на тому, що зусилля місцевої влади та служби зайнятості направлені на  розвиток міста та збереження трудового потенціалу, забезпечення населення робочими місцями для того, щоб кожен мав змогу працювати в рідному місті, а особливо молодь.

У заході взяли участь 25 підприємств та закладів міста та району: це і гірничодобувні підприємства, збагачувальні фабрики, комунальні підприємства та фізичні особи – підприємці.   Всього шукачам роботи було запропоновано  вакансій.  Також була  надана інформація про вакансії у містах, розташованих поблизу, а саме: у Покровську, Димитрові, Краматорську, Дружківці, Слов’янську, Олександрівці. 

Відвідувачам ярмарку вакансій було запропоновано безкоштовно отримати також юридичні консультації з питань зайнятості; консультації профконсультанта з питань вибору професій, із застосуванням сучасних психологічних методик; інформацію про можливості отримання чи зміни професії за сприянням служби зайнятості; консультації з питань започаткування власної справи, доступу до грантових програм та фінансової підтримки.

Для учнівської та студентської молоді працював майданчик «Моя кар’єра», де присутнім надавався комплекс  послуг «Портфоліо кар’єрного просування – шлях до успіху»: майстер-клас із складання резюме та зйомки відеорезюме, презентації  та мотиваційні відеоролики професійного спрямування.   

Загалом у заході взяли участь 394 особи, в тому числі 17 майбутніх випускників Білицького професійного ліцею та учнівська молодь загальноосвітніх шкіл міста. Результатом стало 16 направлень на працевлаштування та 6 направлень на участь в громадських роботах, 102 особи  запрошено  роботодавцем  на співбесіду.

Ярмарки вакансій – це захід на якому в зручних умовах можливо поспілкуватися з багатьма роботодавцями, поставити будь які запитання щодо майбутньої роботи, залишити своє резюме у працедавця, ознайомитися з широким загалом вакансій та домовитись про співбесіду вже безпосередньо на підприємстві. І користь від цього заходу важко переоцінити.

Також на ярмарку вакансій  виступив знаменитий акордеоніст з Білицького, лауреат міжнародних і всеукраїнських конкурсів Максим Федорчук.


Джерело: http://shkvarki.org


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх