Ярмарка вакансий для людей с инвалидностью, как возможность заявить о себе работодателю

Переглядів: 1279 0 02.12.2017 в 14:00:08 Центр зайнятості
Ярмарка вакансий для людей с инвалидностью, как возможность заявить о себе работодателю

З метою реалізації прав на трудову діяльність осіб з інвалідністю та задоволення потреби роботодавців у кадрах, напередодні Міжнародного дня інваліда, Добропільським міським центром зайнятості проведено ярмарок вакансій для осіб з інвалідністю.

Відкрила захід директор Добропільського міського центру зайнятості, яка наголосила, що метою Ярмарку вакансій є сприяння інтеграції людей з інвалідністю в суспільство, підвищення їх конкурентоспроможність на ринку праці та надання допомогу в працевлаштуванні.

Такий захід у центрі зайнятості проводиться вже не вперше. Неабиякий інтерес він викликає не тільки серед осіб з інвалідністю, які бажають працювати, а й серед місцевих роботодавців.

У ярмарку вакансій взяли участь підприємства міста Добропілля, що мають потребу в працівниках:

ТОВ «ДТЕК Добропіллявугілля» (ВСП ШУ «Добропільське», ШУ «Білозерське», ТДВ Шахта Білозерська, Філія ТОВ ДТЕК «Енергопідприємство», ПП «Добросервіс плюс».

Ярмарок вакансій відвідали понад 30 осіб. Під час заходу всі бажаючі мали змогу ознайомитись з інформацією про професії та спеціальності, актуальні на ринку праці.

Ключовим моментом заходу була презентація роботодавцями своїх підприємств та вільних робочих місць. Вони детально розповіли про умови праці, режим роботи, розмір заробітної плати, тривалість робочого часу та відпочинку тощо.

Відвідувачі ярмарку вакансій отримали для себе багато корисної інформації, мали можливість поспілкувалися з роботодавцями.

Підсумком проведення ярмарку було опитування відвідувачів щодо якості проведення заходу. Учасники ярмарку вакансій, як з боку роботодавців, так і з боку шукаючих роботи, підтвердили необхідність проведення подібних заходів.


Ярмарка вакансий для людей с инвалидностью, как возможность заявить о себе работодателю


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх