Добропольчанам на заметку: как зарегистрироваться на веб-портале электронных услуг Пенсионного фонда

Переглядів: 1319 0 10.03.2018 в 12:00:13 Пенсійний фонд України
Добропольчанам на заметку: как зарегистрироваться на веб-портале электронных услуг Пенсионного фонда

З метою покращення якості обслуговування громадян, мінімізації та упорядкування черг в Добропільському об’єднаному управлінні Пенсійного фонду України Донецької області ведеться прийом осіб, які скористалися послугою «Запис на прийом» (електронна черга) засобами веб-порталу електронних послуг Пенсійного фонду України.

Для отримання дистанційних послуг, таких як одержання виписок, перегляд анкетних даних та електронної пенсійної справи, подання звернень, скарг, запис на прийом тощо, необхідно лише один раз зареєструватися на Веб-порталі, а саме:

1. Прийти до управління Пенсійного фонду з паспортом та ідентифікаційним кодом. Заповнити заяву та надати її до 107 кабінету. Отримати реєстраційний код.

2. Зайти на portal.pfu.gov.ua. Натиснути «Реєстрація на порталі». Заповнити форму (потрібно мати свою електронну поштову скриньку).

3. Зайти в свою електронну поштову скриньку. Отримати лист про підтвердження реєстрації.

"Для Вашої зручності процедура реєстрації на Веб-порталі максимально спрощена, - йдеться у повідоленні Добропільської міської ради. - Користуйтесь, будь ласка, доступними для всіх категорій електронними послугами Пенсійного фонду України".


Джерело: http://ddk.dn.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх