Каким видят будущее Доброполья местные жители

Переглядів: 1051 0 19.06.2019 в 10:30:30 Новини місцевої влади
Каким видят будущее Доброполья местные жители

Ти любиш своє місто та піклуєшся про його майбутнє? А ще ти креативна та творча людина? А можливо, в тебе є ціла команда? Тоді не втрачай свій шанс виграти 5 000 грн – бери участь в конкурсі на кращий відео ролик «Як я бачу майбутнє своєї громади»!

Проморолик тривалістю до двох хвилин повинен показати, якою бачать громаду її мешканці в майбутньому.

Надалі відео планується використовуватись в рекламних, промоційних та інших заходах, спрямованих на формування позитивного іміджу Добропільської ОТГ в Україні.

Коротко про основні моменти конкурсу:

- Тривалість відео не повинна перевищувати двох хвилин.

- Зміст сюжету має відповідати ідеї і завданням конкурсу.

- Обов'язкові вимоги до відео і аудіо матеріалу - унікальність, оригінальність, сучасний і лаконічний сенс, HD-якість картинки і чіткий звук.

Участь у конкурсі безкоштовна, кількість робіт не обмежена. До конкурсних робіт обов'язково додається інформація про автора, що включає: прізвище, ім'я, по батькові, вік, місце роботи (навчання), місце проживання, контактні телефони та електронну адресу.

Роботи приймаються p 19 червня до 19 липня 2019 року, після чого розпочнеться он-лайн голосування і остаточний результат конкурсу визначить конкурсна комісія. Автор переможного відеосюжету отримає в нагороду 5 000,0 грн.

Відео направляються або подаються на розгляд у вигляді відеофайлів, записаних на цифрові носії (диск або usb флеш-накопичувач) за адресою: м. Добропілля, вул.. Першотравнева, 83, каб. 307, 308, або розміщуються в електронному вигляді на файлообміннику. У цьому випадку посилання на скачування ролика та інформацію про автора потрібно надіслати на електронну адресу - [email protected].

Детально ознайомитись з умовами конкурсу можна ТУТ.

Конкурс проводиться в рамках розробки Стратегії економічного розвитку Добропільської ОТГ при підтримці Проекту USAID «Економічна підтримка Східної України»

Положення конкурсу та склад конкурсної комісії затверджено рішенням виконкому Добропільської міської ради від 14.06.2019 №284.


Джерело: https://mrd.gov.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх