Как работают дошкольные учебные заведения Добропольского района

Переглядів: 962 0 18.04.2018 в 14:00:44 Освіта
Как работают дошкольные учебные заведения Добропольского района
 
Відродження дитячого садка «Зірочка» в селі Золотий Колодязь відбулося в 1960 році. З того часу багато що змінилося. Світлі, естетично оформлені кімнати щоранку зустрічають малят, а нові сучасні іграшки стають справжніми друзями для малечі.
На сьогодні в дошкільному закладі функціонує дві різновікові групи, де виховується 20 дітей. Запорукою ефективності його діяльності є звичайно ж, його колектив та використання нових підходів до виховання та розвитку малечі.
 
Протягом року дитячий садок очолює Пархоменко Ольга Вікторівна. В закладі працює профільна група математичного напрямку. Навчання ведеться по програмі «Математична райдуга». Впроваджуються в практику елементи теорії М. Монтессорі та інші нетрадиційні способи щодо поглибленого вивчення і засвоєння математичного матеріалу як у ігровій формі, так і на практичних заняттях. Вихованці ДНЗ №8 «Зірочка» приймають активну участь у районних фестивалях, конкурсах «Міні – Мен», «Міні – Міс», «Дитинство співає», «Художня майстерня», де неодноразово займали призові місця.
Педагогічний колектив закладу дбає про те, щоб дітям було затишно і комфортно.
В дошкільному закладі сформовано цілісний освітній простір, в якому дітлахам надають якісні освітні послуги та піклуються про здоров’я кожного.
З року в рік, протягом півстоліття заклад випускав маленьких чомусиків до 1 класу. По - різному складалися їхні долі. Хтось став вчителем чи лікарем, хтось водієм, а хтось будівником, але всі вони родом з дитинства, з дошкільного закладу №8 «Зірочка».
 
 

Как работают дошкольные учебные заведения Добропольского района


Как работают дошкольные учебные заведения Добропольского района


Джерело: Добропільська районна рада


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх