Як працюється жінкам у чоловічому колективі на шахті Добропільська

Переглядів: 1303 0 09.03.2020 в 08:30:59 Суспільство
Як працюється жінкам у чоловічому колективі на шахті Добропільська

На підприємствах ДТЕК Енерго працює чимало представниць прекрасної половини людства. Ми звернули увагу на чоловічі колективи, де працює лише одна єдина жінка.  Працівники ШУ Добропільське розповіли, що означає жіночий день особисто для них.

Вікторія Колесова, завідуюча підземним складом вибухових матеріалів горизонту 300 м шахти Добропільська: «Для мене 8 Березня - це хороше, світле свято. У ньому багато чому можна порадіти. А ще є привід подумки подякувати нашим попередницям, які боролися за права жінок. Завдяки їм ми сьогодні маємо можливість здобувати освіту, зарплату, брати участь в політичному та економічному житті суспільства». 

Володимир Терещенко, заступник начальника дільниці ВТБ-1 шахти Добропільська: «8 Березня для мене - одне з головних свят. Адже всьому найкращому і доброму в нас ми зобов'язані вам, наші кохані, дружини, матері, доньки, сестри, колеги! На ваших плечах лежать сімейні та виробничі турботи, і при цьому ви завжди знаходите досить душевного тепла, щоб допомогти нам своїм розумінням, порадами та посмішками. Прийміть щиру вдячність за вашу безмежну любов, ваше терпіння, підтримку і ніжність, мудрість і красу. Від щирого серця бажаю вам міцного здоров'я, миру, благополуччя і здійснення найзаповітніших бажань! Будьте завжди так само прекрасні та кохані!».


Джерело: ДТЭК Добропольеуголь


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх