"Як подружити дитину з книгою: день відчинених дверей у НВК "Вербиченька"

Переглядів: 1764 0 28.09.2015 в 15:12:45 Новини бібліотек

   Світ дитинства – це особливий світ, який живе за своїми власними законами. Цей світ створюють різні люди і різні соціальні інститути: сім’я,вулиця, засоби масової інформації, індустрія розваг та мистецтво. У  світі дитини є багато емоцій – страх, неправда, кохання, фантазії, захоплення та багато інших емоційних дій, які з’являються при спілкуванні .

  Діти розпочинають своє знайомство зі світом у колі своєї родини. Потім вони йдуть до дитячого садочка і там їх світогляд розширюється. І від того, які знання вони отримають від дорослих людей, буде залежати їх подальша доля.

  Вихованцям НВК «Вербиченька» дуже пощастило. Їх наставниками стали вихователі та вчителі, не байдужі до своєї справи. На чолі всього педагогічного колективу стоїть Лейба Віра Павлівна – Вчитель і керівник з великої літери. Тому і співпрацювати з цими людьми нам, працівникам Дитячої бібліотеки м. Добропілля, завжди приємно і відповідально.

   25 вересня в НВК відбулося свято відчинених дверей. До  виховного та навчального закладу завітали батьки самих маленьких вихованців  - дошкільнят. Разом зі своїми дітьми татусі та мами, бабусі відвідали майстер класи, музичні уроки. А ще  з бібліотечними працівниками здійснили мандрівку в чудовий казковий світ , де живе книга та казкові герої.

  Завідуюча бібліотекою познайомила присутніх з роботою бібліотеки. Розповіла батькам та дітям, які чудові книги живуть на бібліотечних поличках, які казкові герої приходять у гості до користувачів і відвідувачів храму книги. І яка робота відбувається в стінах бібліотеки під час канікул.

   Слідуючою зупинкою подорожі стала казкова вікторина. Нашим маленьким подорожуючим потрібно було відгадати, з якої казки прийшов до них казковий герой. Дружно лунали відповіді на запитання вікторини, переможниця отримала медаль «Кращий знавець казок».

   Бібліотекарі запросили присутніх погортати сторінки нових книг, відвідати бібліотеку та стати її читачами. А на останок зустрічі маленькі янголята разом з новим мультиком «Янгол –бебі», а також з вихователями і бібліотекарями, стали у танок та весело потанцювали. Дорослі отримали наші візитівки і пообіцяли ближчим часом завітати разом з дітьми до бібліотеки!

   Источник: http://lib-kinder.ucoz.ru


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх