Я.Н. Щирая: "Жизненное кредо - с любовью идти по жизни"

Переглядів: 1861 0 12.10.2015 в 19:33:56 Освіта
Я.Н. Щирая:

У всякого своя доля
І свій шлях широкий
Т. Шевченко


   Іноді ми запитуємо себе: «Для чого я живу на цій землі і що я повинен зробити, щоб залишити добру згадку по собі?» Запитання начебто просте, але відповідь , на жаль, не кожен із нас може знайти.
   Щира Ярослава Миколаївна знайшла таку відповідь , і її життя набуло сенсу. Ця жінка багато років працює в Добропільській школі – інтернаті І-ІІІ ступенів учителем, одинадцятий рік – заступником директора з виховної роботи. Її добре знають і поважають колеги, батьки, учні. Випускники школи – інтернату часто згадують Ярославу Миколаївну добрим словом, бо в кожного з них вона вклала частинку своєї душі.

   Отже, її життя – це гармонійне поєнання усіх фізичних, інтелектуальних, вольових, емоційних якостей. Недарма життєве кредо її – з любовю йти по життю. Вона любить своїх учнів, свою сімю, свою батьківщину, де нароилася і виросла, - Львівщину і Добропілля, де живе понад тридцять років і працює. Ярослава Миколаївна людина з великої літери , бо життя кожного з нас оцінюється добрими справами і тим, який слід залишимо по собі. У неї є велике стремління до високих ідеалів добра, справедливості, прагнення допомогти людям , бути їм потрібою. Вона – велика патріотка України, вважає за потрібне діяти лише за законами честі, моралі – тими складовими, які становлять основу того, що робить нас Людьми,- людяності.
   Ірина Папето


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх