Я Добропілля: запрошуємо до пошуку душі міста разом з експертами METASITU

Переглядів: 1006 0 23.03.2019 в 16:07:13 Афіша
Я Добропілля: запрошуємо до пошуку душі міста разом з експертами METASITU

3 та 4 квітня у молодіжному центрі DobroLab пройде воркшоп від експертів з Португалії та Латвії, які допоможуть добропільчанам віднайти «душу» міста завдяки чому можна створювати стратегію розвитку та будувати нову громаду. 

Едуардо та Ліва вже відвідували у минулому році Добропілля в рамках проекту TANDEM та були дуже зацікавлені потенціалом нашого міста, тому була пропозиція вже разом з місцевими мешканцями використати їх унікальну методику для пошуку скритих резервів. 

 

"METASITU є науково-обгрунтованою практикою мистецтв, що базується в Києві та Афінах, ми розробляємо нові інструменти для розширення можливостей людей у тому, як вони стосуються їх території.


Заснована в 2014 році Лівою Дударевою та Едуардо Касіною, METASITU народилася з метою встановлення нових сенсів навколо того, як ми населяємо простір, орієнтуючись на ширшу аудиторію, ніж традиційні архітектурні / урбаністичні кола. Робота METASITU зосереджена на різних форматах обміну знаннями та розробці нових інструментів для розуміння сьогоднішнього міського стану для створення майбутнього


Завдяки курації фестивалів урбанізму, керівництву освітніми програмами, пропонуючи семінари, лекції та розповсюджуючи відео, METASITU відкриває скриті ресурси, залучаючи різних учасників до створення просторових сенсів"

Тому запрошуємо усіх бажаючих прийняти участь у цікавому воркшопі 3 квітня об 11:00 за адресою вул. Фестивальная, 21. Кулькість місць обмежена, тому учасникам необхідно надіслати на електрону пошту [email protected] коротку мотивацію участі у воркшопі, а також свої Ім'я, Призвище та контактний телефон.

Другий день розпочнеться також об 11:00 проведенням аналізу зібраних даних, а о 18:00 запрошуємо на презентацію напрацювань та смачну каву.

Захід відбувається в  рамках проекту «Культура і Конфлікт», ініційованого Goethe Institut та ГО Гараж Генг, що фінансується Федеральним міністерством закордонних справ Німеччини


Я Добропілля: запрошуємо до пошуку душі міста разом з експертами METASITU


Джерело: сайт міста Добропілля

ComForm">
avatar
Наверх