Из-за детских шалостей в Добропольском районе произошло два серьезных пожара

Переглядів: 1602 0 17.03.2015 в 14:37:02 Новини МНС
Из-за детских шалостей в Добропольском районе произошло два серьезных пожара

ДИТЯЧІ ПУСТОЩІ З ВОГНЕМ.

Дуже часто винуватцями пожеж є діти. На жаль, реалії сьогодення такі, що більшість батьків, аби задовольнити потреби сім`ї, змушені багато працювати і не приділяють  достатньо уваги своїм дітям. В основі дитячих пустощів із вогнем лежить безмежна допитливість, бажання пізнати навколишній світ, наслідування дорослим, які щоденно користуються вогнем, відсутність страху перед можливою загибеллю. Додайте сюди відсутність нагляду з боку дорослих та невмілі дії в екстремальних ситуаціях – і є усі чинник для трагедії.

Як повідомляє начальник Добропільського районного відділу ГУ ДСНС                України у Донецькій області майор служби цивільного захисту Д.В.Левченко, по причині дитячих пустощів з вогнем останнім часом на території Добропільського району сталося 2 резонансні пожежі, а саме:

- 01 листопада 2014 року виникла пожежа в сільському будинку культури, за адресою: с. Октябрьське, вул. Октябрьська, 16. Прямі збитки від пожежі склали 962,219 ти. грн., побічні – 1068,219 тис. грн.

- 07 березня 2015 року в квартирі житлового дев’ятиповерхового будинку за адресою:  м. Добропілля, б-р Шевченко,1/180 виникла пожежа внаслідок дитячих пустощів. Прямі збитки від пожежі склали 80 ти. грн., побічні – 100 тис. грн. Рятівниками врятовано 3 людини, з яких 1 дитина дошкільного віку.

Шановні батьки!

Пояснюйте дітям небезпеку і наслідки гри з вогнем. Проводьте з дітьми цікаві і безпечні ігри. Зробіть все, щоб небезпечні ігри дітей з вогнем стали неможливими. Виховуйте у дітей навички культури безпечної поведінки, демонструючи на власному прикладі обережність у поводженні з вогнем, газом, водою, побутовою хімією, ліками. Пам'ятайте, що життя ваших дітей залежить лише від вас самих!

    Щоб уникнути біди, слід пам`ятати, що дітям категорично заборонено:

- бавитися із сірниками, палити папір та інші предмети у приміщеннях;

 - переносити відкритий вогонь з одного місця на інше;

 - запалювати легкозаймисті предмети чи рідини.

 

Запам’ятайте, що вогонь - це смертельна небезпека, яка загрожує здоров’ю та життю людини!

                             

                                         Начальник Добропільського районного відділу ГУ ДСНС              України у Донецькій області майор служби цивільного захисту Д.В.Левченко


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх