Итоги работы коммунального предприятия «Агрокомсервис» в январе 2017 года

Переглядів: 1079 0 10.02.2017 в 11:00:01 Новини комунальних служб
Итоги работы коммунального предприятия «Агрокомсервис» в январе 2017 года
В січні місяці, відповідно до графіка, КП «Агрокомсервіс» вивозив сміття з населених пунктів: Ганнівка, Нововодяне, Первомайське, Веселе Поле, Шилове, Гуліве, Василівка.
Треба відзначити, що в Шилівській сільській раді населенням сплачено майже 100% за послуги. Жителі с.Ганнівка сплатили 92%. В той же час шестеро жителів цього села відмовились заключати договір з КП «Агрокомсервіс» на вивіз сміття, що суперечить рішенню Ганнівської сільської ради про благоустрій.

Менше ніж 50% сплачено жителями с.Первомайське і Веселе Поле Нововодянської сільської ради.

Послуги водопостачання надаються жителям: Криворіжжя, Добропілля, Нововодяне, Первомайське, Красноярське, Новий Донбас. Жителі усіх населених пунктів, крім Криворіжжя, майже стовідсотково сплатили за отримані послуги.
В селі Криворіжжя оплата становить 55%. Виконавчому комітету Криворізької сільської ради запропоновано розглянути питання стану сплати населенням за послугиводопостачання на своєму засіданні.
Сподіваємось, що населення розуміє, що стан надання послуг залежить від стану сплати за ці послуги, а місцеві депутати, та виконавчі комітети будуть сприяти, щоб не залишити населення без води з причин несплати окремими жителями.

Джерело: Добропільська районна рада


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх