Горнотехнической инспектор провел семинар с работниками участка ВТБ шахты «Добропольская»

Переглядів: 1015 0 25.03.2018 в 14:00:56 Новини району
Горнотехнической инспектор провел семинар с работниками участка ВТБ шахты «Добропольская»

Головним державним інспектором відділу гірничотехнічного нагляду у Добропільському регіоні було проведено семінар з робітниками дільниці ВТБ шахти «Добропільська» на тему: «Комплексне знепилення повітря».

Робітникам було нагадано про дотримання вимог з охорони праці, перелік заходів щодо боротьби з пилом для всіх процесів, що супроводжуються пиловиділенням, рекомендації щодо оптимальних за пиловим фактором режимів провітрювання вибоїв та перелік робочих місць і виробничих процесів, де повинні застосовуватися протипилові респіратори.

Заслухавши доповідь інспектора, працівники дільниці ВТБ розповіли про те, як саме вони здійснюють загальний контроль за виконанням протипилових заходів і станом засобів боротьби з пилом на шахті, а також організацію контролю запилення повітря у підземних виробках шахти «Добропільська».

В ході двосторонньої бесіди було зроблено висновок про необхідне застосування організаційних та технічних заходів по боротьбі з запиленням, що перевищує граничний допустимий рівень.


Джерело: http://dn.dsp.gov.ua

Мітки: ВТБ, семiнар


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх