Инспектор А.Леонов провел открытый урок для учащихся, которые овладевают профессиями, связанными с работами повышенной опасности

Переглядів: 1186 0 05.01.2018 в 12:00:16 Новини підприємств
Инспектор А.Леонов провел открытый урок для учащихся, которые овладевают профессиями, связанными с работами повышенной опасности

Головний державний інспектор відділу гірничотехнічного нагляду у Добропільському регіоні А. Леонов провів відкритий урок у Філії ТОВ «ДТЕК Добропіллявугілля» «Учбово-курсовий комбінат» на тему: «Основні причини настання нещасних випадків пов’язаних з виробництвом та виконання організаційних заходів для недопущення нещасних випадків» з учнями, які опановують професії пов’язані з роботами підвищеної небезпеки.
Основними причинами настання тяжких нещасних випадків на підприємствах підконтрольних відділу гірничотехнічного нагляду у Добропільському регіоні у 2017р. – це недотримання робітниками вимог нормативно-правових актів з охорони праці, а також недостатній контроль інженерно-технічних працівників за організацією безпечних умов праці на закріплених за ними дільницях.
У ході відкритого уроку учні отримали необхідну інформацію, яка допоможе правильно створити та організувати алгоритм дій для попередження нещасних випадків на виробництві. Відкритий урок пройшов у формі конструктивного діалогу, в ході якого присутні учні отримали відповіді на всі запитання.


Джерело: Головне управління Держпраці


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх