Добропольские спасатели рассказали о причинах пожаров отдыхающим в "Гектовой балке"

Переглядів: 1201 0 27.06.2018 в 13:00:10 Новини МНС
Добропольские спасатели рассказали о причинах пожаров отдыхающим в

 Із настанням спекотної погоди на відкритих територіях Донецької області різко збільшилася кількість пожеж. Майже щодня вогнеборці залучаються на гасіння пожеж сухостою, сміття, очерету, тощо. Особливо небезпечними є пожежі в природних екосистемах, які пагубно впливають на оточуюче середовище. З метою профілактики подібних пожеж, фахівці Служби порятунку постійно проводять профілактичну роботу серед населення.
      23 червня рятувальники 19-го державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Донецькій області спільно з представниками Білозерського лісництва провели інформаційно-роз’яснювальну роботу серед відпочиваючих заповідної зони «Гектова балка», що знаходиться на території Шахівської сільської ради.
      Фахівці Служби порятунку наголосили, що, здебільшого, основними причинами виникнення пожеж у природних екосистемах є випалювання сухої рослинності та порушення самими громадянами правил пожежної безпеки під час відпочинку.
      Аби люди не забували про життєво важливі правила та дотримувалися їх, співробітники Служби порятунку «101» вручали тематичні листівки та пам’ятки.


Добропольские спасатели рассказали о причинах пожаров отдыхающим в


Джерело: Добропільська районна рада

Мітки: пожар, отдых


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх