ГСЧС г.Доброполья напоминает о пожарной безопасности во время празднования Дня Независимости Украины

Переглядів: 1307 0 16.08.2016 в 02:35:28 Новини МНС
ГСЧС г.Доброполья напоминает о пожарной безопасности во время празднования Дня Независимости Украины

Пожежна безпека під час святкування Дня Незалежності України.

24 серпня Україна святкує державне свято - День Незалежності. Зазвичай під час свят стрімко зростає кількість пожеж, які виникають внаслідок порушення правил пожежної безпеки або ж необережного поводження із вогнем. Щоб святкування не призвело до біди, рятувальники закликають людей дотримуватися правил пожежної безпеки, а саме:

Багато святкувань сім’ями проводиться біля води та у паркових зонах. Не залишайте дітей без нагляду. Безпека дітей на воді забезпечується супроводом дорослих. Вони зобов'язані не допускати купання дітей в невстановлених місцях, плавання на непристосованих для цього засобах.

На теперішній час на території України спостерігається суха, спекотна погода, що дуже сприяє виникненню пожеж на відкритій території. Полум’я у такому випадку розповсюджується з великою швидкістю. Нерідко трапляються випадки, коли вогонь перекидається на споруди, що розташовані поряд. Щоб не допустити таких наслідків - не кидайте непогашені недопалки, сірники. Винуватцями пожеж стають не тільки дорослі, але і діти — вони бавляться, підпалюють суху траву та не здогадуються, які сумні наслідки можуть бути від гри з вогнем. Тому зупиняйте небезпечні вогняні забави. Не проходьте повз них!

Пам’ятай! Від твоєї дисциплінованості, відповідального ставлення до вимог безпеки залежить як твоє життя та здоров’я, так і життя та здоров’я оточуючих тебе людей. Свято запам’ятається надовго, якщо воно пройде без проблем. А подбати про це повинні Ви самі.

19- ДПРЗ ГУ ДСНС України у Донецькій області.

 


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх