Грузское: "Маленькое село - большие проблемы"

Переглядів: 2159 0 27.01.2016 в 08:34:29 Новини району
Грузское:
   Село Грузьке Золотоколодязької сільської ради – маленький населений пункт, відірваний від центру району, в якому з 500 жителів залишилось менше 200, більша частина з них -  люди похилого віку.
   Життя тут ніби зупинилося. Відсутність водопостачання та водовідведення, вуличного освітлення для міського жителя катастрофа, а в селі з цим живуть. До міста також доїхати велика проблема. Автобусне сполучення залишилось в минулому віці, а до найближчої зупинки в с. Золотий Колодязь – більше 3 км  по розбитій дорозі.
   Сьогодні на прийом до голови районної ради Тамари Бєлянкіної люди прийшли зі своїм наболілим.
   Тетяна Сидоренко - Золотоколодязький сільський голова, яка також була присутня на прийомі, розповіла про перспективи розвитку ради. На черговій сесії сільської ради буде розглянуте питання про виділення коштів на розробку технічної документації по вуличному освітленню всіх населених пунктів сільської ради. До речі, вулиця в селі Новотроїцьке вже освітлюється. Актуальним залишається питання щодо водопостачання с. Веселе, робота в цьому напрямку не припиняється. Також вирішено на наступний виконком сільської ради внести питання ефективного використання землі.
   Ще однією невирішеною проблемою ради залишається забезпечення населення ліками.  Від громади лунали пропозиції про організацію роботи аптеки на колесах.
   Багато ще не вирішених питань залишається в наших малих селах. Приємно що до їх вирішення активно залучаються депутати сільської ради, не байдужі до проблем громади.

Джерело: Добропільська районна рада


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх