Городской голова В. Дерипаска вручил награды матерям-героиням г. Доброполья

Переглядів: 1508 0 16.10.2013 в 23:16:03 Новини місцевої влади
Городской голова В. Дерипаска вручил награды матерям-героиням г. Доброполья
У залі засідань міської ради 16 жовтня поточного року відбулося засідання чергової XLVI (46-ої) сесії Добропільської міської ради під головуванням Добропільського міського голови Віктора ДЕРИПАСКИ.

Початку роботи передувала урочиста подія: вручення відзнак матерям-героїням, яким Указом Президента України від 24.08.2013 440/2013 присвоєно це високе звання. Міський голова привітав теплими словами Хомярчук Ганну Андріївну та Таран Надію Анатоліївну, які виховали по 5 дітей.  ,,Дякуємо Вам, що відмінно виконали свій материнський обов’язок. Виховували дітей, піклуючись про їх здоров’я, фізичний, духовний і моральний розвиток, навчання, готували до самостійного життя та праці”, - виразив подяку Віктор Трохимович, вручивши відзнаки та квіти.

Також на засіданні було розглянуто 33 питання управлінь та відділів міської ради, управління Держземагенства у Добропільському районі Донецької області. З усіх розглянутих питань були прийняті відповідні рішення.
загрузка...
У завершенні начальник юридичного відділу  міської ради Вікторія ЖИДКОВА звернула увагу присутніх на ряд законопроектів, які посилили відповідальність за корупційні дії. Юрист також зупинилась на роз’ясненні завдань реформи, визначені проектом Концепції реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади в Україні. Депутатами було зауважено, що реалізація реформи місцевого самоврядування дозволить переважній більшості органів місцевого самоврядування ефективно здійснювати власні та делеговані повноваження.

Источник: http://radadobropillya.org


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх