Город Доброполье с 2017 года участвует в проекте «Киевский диалог»

Переглядів: 1386 0 31.10.2017 в 10:01:10 Новини місцевої влади
Город Доброполье с 2017 года участвует в проекте «Киевский диалог»

«Київський Діалог» – це унікальна німецько-українська платформа для діалогу та обміну досвідом, яка об’єднує мультиплікаторів зі сфери політики, бізнесу, медіа та громадянського суспільства Німеччини та України, і тим самим сприяє демократичному розвитку України.

27-28 жовтня перший заступник Добропільського міського голови Олексій КОРМІЛЬЦЕВ та представники міських громадських організацій Сергій КАЛІНІН і Володимир ОРОС взяли участь в 13 щорічній конференції «Київського діалогу» «Громадяни чи населення: хто і як має творити місто, в якому хочеться жити», що проходив в місті Києві.

За результатами заходу прийнято рішення про підтримку одного з направлень — «Як активній меншості активізувати пасивну більшість». В Добропіллі буде створено єдину об’єднуючу платформу для громадських організацій міста.

Крім того, Олексій Володимирович провів попередні перемовини з експертом з містобудування Центру компетенції по великим житловим масивам Дагмар Вайдемюллер щодо запровадження енергетичної модернізації в контексті жилих кварталів. Місто зможе брати участь в тематичних проектах та отримувати фінансування від міжнародних партнерів для запровадження енергоефективності (утеплення, санація житлових будинків).


Джерело: http://mrd.gov.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх