Головна нагорода року ансамблю танцю «Непосиди»

Переглядів: 1005 0 13.07.2019 в 11:30:48 Творчість
Головна нагорода року ансамблю танцю «Непосиди»

Наприкінці червня вихованці «Народного художнього колективу» ансамблю танцю «Непосиди» відвідали болгарський Сонячний Берег. Поїхали туди гарно відпочити на морі, поспілкуватися, а головне – взяти участь у ювілейному Міжнародному дитячому фестивалі-конкурсі «Зірки ХХІ сторіччя». Місто Кітен гостинно зустріло непосид, і розпочалося дитяче фестивальне літо.

Купання в морі та басейні, надзвичайно цікава екскурсія до найкрасивішого болгарського міста Созополь, морська прогулянка, відвідування замку «Закохані в вітер» - всіх цікавих подій не перелічити!

Та головною подією став сам конкурс. Понад 70 колективів з різних куточків України, а також гостей з Білорусі та Польщі представили найяскравіші номери вокального, хореографічного та циркового жанрів.

Несподіваним, але дуже приємним та вражаючим було вручення вихованцям ансамблю танцю «Непосиди» сертифікату на участь у ХХVІІІ Міжнародному фестивалі мистецтв «Слов’янський базар у Вітебську», який особисто вручив організатор цього фестивалю, член журі фестивалю «Зірки ХХІ сторіччя» Олександр Лавринович. Тож, коли колектив отримав ще й Гран-прі фестивалю радості і щастю не було меж.

на ансамбль «Непосиди» чекала тепла зустріч. Переможців особисто привітати квітами та теплими словами прийшли заступник міського голови Олексій ГАЛИЦЬКИЙ, начальник відділу освіти Інна КАЛЬЧЕНКО, директор ЦДЮТ Валентина МАРЧЕНКО та батьки вихованців.

Колектив вихованців ансамблю «Непосиди» відчули турботу міського голови Андрія Анатолійовича Аксьонова та мрії здійснюються – таланти їдуть до Білорусі за новими перемогами. Така підтримка і небайдужість додадуть дітям сили і наснаги гідно представити рідне місто і Україну на престижному конкурсі у Вітебську.

Тож відпочивати ніколи, бо яскраве фестивальне літо продовжується!

Щербина Л.П,, завідуюча художнім відділом ЦДЮТ


Джерело: http://viddilosvitydmr.at.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх