Главный полицейский Доброполья встретился с белицкими школьниками + ФОТО

Переглядів: 1205 0 30.09.2018 в 14:00:23 Новини поліції
Главный полицейский Доброполья встретился с белицкими школьниками + ФОТО

«Факультатив із поліцейським» відбувся в м.Білицькому. Учні загальноосвітньої школи №10 почули багато цікавого про роботу в поліції, а також дізналися про правила вступу до вищих навчальних закладів МВС України.

В актовій залі навчального закладу зібралися хлопці та дівчата старших класів аби поспілкуватися із керівництвом добропільської поліції. Спілкування відбувалось у форматі «питання-відповідь». Так, молодь Білицького дізналась від начальника Добропільського відділення поліції Юрія Кондрацького про види злочинів скоєних неповнолітніми та можливу відповідальність за подібні правопорушення – адміністративну та кримінальну відповідальність. Правоохоронець навів кілька прикладів із власної практики, коли неповнолітні ставали на хибний шлях, скоювали вчинки, за які доводилось відповідати батькам, однак профілактичні заходи, проведені поліцейськими та соцслужбами, допомогли юним правопорушникам усвідомити свою помилку і виправитись. Також Юрій Кондрацький акцентував увагу присутніх на такому явищі, як булінг. Начальник зауважив, що не можна замовчувати про проблему вчинення жорстокості й насильства серед неповнолітніх.

«В таких випадках слід звертатися за допомогою до батьків, вчителів, психолога, а також розповісти нам – поліцейським. Ми завжди допоможемо вам знайти вихід із складної ситуації»,- підкреслив правоохоронець.

Очільник добропільської поліції розповів і про сумісну роботу учасників «Ліги майбутніх поліцейських» та правоохоронців, спільні плани й проекти, та запросив старшокласників приєднатися до дружної родини «майбутніх поліцейських».

Співробітники кадрового забезпечення Добропільського відділення поліції розказали школярам про існуючі навчальні заклади МВС України, в яких можна отримати юридичну освіту, після чого прийти працювати до поліції. Правоохоронці пояснили роз’яснили правила вступу до вишів та всі «плюси» роботи в поліції.

Після зустрічі із поліцейськими хлопці та дівчата ділились між собою враженнями і зізнались, що дізнались багато цікавого та нового про роботу поліцейських. Також дехто виявив бажання вже наступного дня стати учасником «Ліги майбутніх поліцейських», аби разом із правоохоронцями боротись із правопорушниками, забезпечувати публічний порядок та захищати права й свободи громадян.


Джерело: Покровський відділ поліції Донецької області


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх