Где в Доброполье можно узнать о предоставлении отчетности, начисления и уплаты единого социального взноса

Переглядів: 1241 0 01.07.2016 в 09:56:29 Новини податкової інспекції
Где в Доброполье можно узнать о предоставлении отчетности, начисления и уплаты единого социального взноса

Забезпечення своєчасних надходжень єдиного соціального внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування є одним із основних напрямів роботи Добропільської ОДПІ. Сьогодні працівники інспекції приділяють максимум зусиль для того, щоб платники ЄСВ не відчували жодних незручностей при виконанні свого громадського та конституційного обов’язку, адже єдиний соціальний внесок – це джерело пенсій та соціальної допомоги.
        Отримати консультацію щодо подання звітності, нарахування та сплати єдиного соціального внеску платники можуть в Центрах обслуговування платників Добропільської ОДПІ за адресою: м. Добропілля,                                 пров. Європейський,4 та Олександрівського відділення Добропільської ОДПІ за адресою:  смт. Олександрівка, площа Олександра Невського,3.

Разом з тим, за порушення статті 25 Закону України від 08 липня 2010 року № 2464 зі змінами та доповненнями в частині несвоєчасної сплати єдиного соціального внеску, неподання, несвоєчасне подання, подання не за встановленою формою звітності, передбаченої Законом України від 08 липня 2010 року № 2464 зі змінами та доповненнями, протягом січня – червня 2016 року до 163 платників застосовано штрафні фінансові санкції на загальну суму 83,4 тис. гривень.


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх