ГБР Добропольского отделения полиции изъяла наркотики у жителя города Белозерское

Переглядів: 1508 0 29.01.2017 в 09:00:22 Новини поліції
ГБР Добропольского отделения полиции изъяла наркотики у жителя города Белозерское

Під час несення служби по охороні публічної безпеки громадян, співробітники групи швидкого реагування Добропільського відділення поліції виявили та вилучили у мешканця м.Білозерське наркотичну речовину. Тепер правопорушнику загрожує до 3 років позбавлення волі.

Під час патрулювання території обслуговування співробітники поліції для перевірки документів зупинили чоловіка, який раніше вже неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за збереження наркотиків.

Під час огляду особистих речей громадянина, у присутності понятих, у кармані куртки чоловіка був вилучений газетний згорток з речовиною рослинного походження, зовні схожою на наркотичну.

Правопорушником виявився 50-річний житель м.Білозерське. Чоловік пояснив правоохоронцям, що виявлена речовина є марихуаною, яку він зберігав для власного вживання.

Вилучена речовина направлена на дослідження, а у відношенні правопорушника відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.309 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту» Кримінального кодексу України. Наразі чоловіку загрожує до 3 років позбавлення волі.


Джерело: http://krasnoarmiysk-police.dn.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх