Фотофакт: за сутки в Доброполье двое добровольцев отдали оружие сотрудникам полиции

Переглядів: 1463 0 29.07.2016 в 14:26:38 Новини поліції
Фотофакт: за сутки в Доброполье двое добровольцев отдали оружие сотрудникам полиции

В Добропіллі триває добровільна здача зброї та боєприпасів. Лише за вчорашній день правоохоронці прийняли у місцевих жителів 34 бойових патрона і мисливську рушницю ІЖ-17.

Так, у Добропільське відділення поліції звернувся 33-річний місцевий житель. Чоловік видав поліцейським 34 патрони калібру 5,45 мм. Він розповів, що знайшов боєприпаси годину тому на узбіччі, на трасі Покровськ-Олександрівка. Коли чоловік виявив незвичайну знахідку, одразу, без вагань, вирушив до поліції. В даний час боєприпаси направлені на дослідження.

В цей же день, 20-річний місцевий житель звернувся до Добропільського відділення поліції, щоб добровільно здати правоохоронцям мисливську рушницю марки ІЖ-17, 16 калібру для подальшого переоформлення на своє ім'я.

Молодий чоловік пояснив, що місяць тому він купив будинок, а днями на горищі знайшов рушницю. Прочитавши в місцевій газеті, що в даний час поліцією проводяться заходи добровільної здачі зброї, хлопець одразу ж подався до відділення поліції, щоб здати рушницю та у подальшому, після оформлення відповідних документів, зареєструвати її в особисту власність.

З початку заходу громадяни здали в Добропільське відділення поліції 323 боєприпаси, 2 газових пістолета, 3 гладкоствольних мисливських рушниці.

Нагадуємо, що місячник добровільної здачі зброї триватиме до кінця липня.

За незаконне поводження зі зброєю, боєприпасами або вибуховими речовинами Кримінальним кодексом України передбачене покарання до семи років позбавлення волі (ст. 263 КК України).

Люди, що добровільно здали незареєстровану зброю, звільняються від кримінальної відповідальності.


Фотофакт: за сутки в Доброполье двое добровольцев отдали оружие сотрудникам полиции


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх