Фотофакт: в Доброполье мужчина добровольно сдал полиции 43 патрона

Переглядів: 1518 0 11.10.2016 в 09:00:56 Новини поліції
Фотофакт: в Доброполье мужчина добровольно сдал полиции 43 патрона

До Добропільського відділення  поліції звернувся 33-річний місцевий житель, який знайшов у колишньому фруктовому садку 43 патрони калібру 5,45. Чоловік, розуміючи небезпеку знахідки, добровільно видав боєприпаси поліцейським.

До Добропільського відділення поліції звернувся 33-річний місцевий житель, який повідомив, що хоче добровільно здати правоохоронцям боєприпаси.

Чоловік пояснив, що в травні місяці він працював у с.Добропілля, а саме викорчовував дерева у колишньому фруктовому садку, там він і знайшов набої. Побачивши коробку, в якій знаходилось 43 набої калібру 5,45 він поклав їх до себе у сумку, а потім вирішив переховати їх у більш безпечне місце. Коли чоловік дізнався, що проходить місячник добровільної видачі зброї та боєприпасів, він одразу звернувся до поліції, щоб здати набої правоохоронцям.  

Своїм вчинком чоловік не тільки звільнився від відповідальності за незаконне зберігання боєприпасів, але і попередив можливі негативні наслідки необачного поводження з небезпечними предметами.

Дані боєприпаси відправлені на експертизу.

Факт незаконного зберігання вогнепальної зброї внесено до державного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч.1 ст. 263 «Незаконне поводження зі зброєю» Кримінального кодексу України. Але, враховуючи добровільність видачі чоловіком даної зброї, питання щодо кримінального покарання у відношенні останнього не стоїть.

Працівники звертаються до громадян, які знайшли зброю, боєприпаси чи патрони добровільно віддати. Пам’ятайте, за незаконно поводження з боєприпасами та зброєю передбачена кримінальна відповідальність


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх