Фотофакт: Доброполье снова расцвело

Переглядів: 1247 0 19.04.2017 в 11:00:43 Суспільство
Фотофакт: Доброполье снова расцвело

Весна, порадувавши Добропілля своїм приходом, принесла жителям і кілька сюрпризів. Один з них - поява в міському парку клумби в національній кольоровій гамі.

Декілька тижнів тому відпочиваючі звернули увагу на молоденькі паростки крокусів,  що проклюнулися поруч з тюльпанами. А нещодавно увагу жителів знову привернули вже їх жовті та фіолетові суцвіття . Згадалося, що в серпні минулого року Добропілля брало участь у всеукраїнській акції зі створення найбільшого прапора України з композиції квітів таких саме кольорів. Тоді вирощені в горщиках петунії і чорнобривці відправились до Києва.

Організатор «Клумбного руху» Марина Кучеренко розповіла, що ідея створення клумби в національних кольорах виникла ще минулого літа. Керівництво міста разом з активними добропільчанами вирішили створити «квітучий» прапор на клумбі в парку.

Чи очікують ще сюрпризи мешканців міста? Звичайно, але Марина витримує інтригу. «Перша клумба уособлює національну символіку. Після крокусів  прокинуться тюльпани. А далі ... Не буду розкривати секрети. Нехай містяни прийдуть і побачать на власні очі. Втім, одним секретом поділюся - серце Добропілля знову оживе».


Джерело: http://mrd.gov.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх