Где добропольские фермеры смогут получить финансовую помощь

Переглядів: 923 0 25.07.2017 в 08:00:51 Новини району
Где добропольские фермеры смогут получить финансовую помощь
Українським державним фондом підтримки фермерських господарств оголошені умови конкурсу на отримання фінансової підтримки на поворотній основі за бюджетною програмою «Надання кредитів фермерським господарствам».
Регіональні відділення Українського державного фонду будуть здійснювати прийом заявок і документів від фермерських господарств на участь у конкурсному відборі з 18 липня до 16 серпня 2017 року (адреса: м. Добропілля,вул. Франка, 19, кім. 217, директор відділення – Литвин Вадим Олександрович тел.0502631010 ).

Фінансова підтримка надається на конкурсних засадах у розмірі,що не перевищує 500 тис. грн., яку фермерське господарство зобов’язується повернути у зазначений у договорі термін, але не більше ніж за 5 років.

Фінансова підтримка отримується для придбання техніки, обладнання, поновлення обігових коштів, у тому числі для придбання маточного поголів’я сільськогосподарських тварин (телиць, нетелей, корів, свиноматок, ярок, вівцематок, кізочок та козоматок) та проведення оцінки відповідності виробництва органічної продукції (сировини), виробництва та переробки сільськогосподарської продукції, будівництва та реконструкції виробничих і невиробничих приміщень, для закладення багаторічних насаджень, розвитку кредитної та обслуговуючої кооперації, у тому числі для сплати пайових внесків до пайових фондів сільськогосподарських обслуговуючих кооперативів, утворених фермерськими господарствами самостійно або разом з членами особистих селянських господарств, зрошення та меліорації земель.
Для забезпечення виконання зобов’язань фермерське господарство надає в заставу майно (рухоме, нерухоме).
Перелік документів для участі в конкурсі зазначено у постанові КМУ від 25.08.2004 року №1102 (зі змінами).

Джерело: http://dobropolrda.blogspot.com


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх