Еще одна жительница Добропольского района прогуливалась по городу с наркотиками в кармане

Переглядів: 1567 0 28.09.2016 в 02:30:07 Новини поліції
Еще одна жительница Добропольского района прогуливалась по городу с наркотиками в кармане

24-річну жительку міста Білозерське правоохоронці зупинили прямо посеред вулиці. При поверхневому огляді у неї виявили та вилучили газетний згорток з наркотичною речовиною. Правопорушниці загрожує до 3 років позбавлення волі.

Під час несення служби, а саме під час патрулювання міста Білозерське, на одній із вулиць міста поліцейські звернули увагу на молоду жінку, яка при їх появі почала помітно нервувати та щось міцно утримувати під курткою.

Під час проведення поверхневого огляду під верхнім одягом жінки правоохоронці виявили газетний згорток з наркотичною речовиною рослинного походження.

Жінка пояснила, що наркотичні рослини вона зірвала у лісосмузі, а потім подрібнила, висушила та залишила собі для власного використання.

Крім того, з’ясувалось, що 24-річна правопорушниця раніше вже притягувалась до кримінальної відповідальності за збереження наркотиків.

Вилучену речовину направлено на експертне дослідження, після висновків фахівців якого буде дано остаточну кваліфікацію події.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає максимальне покарання у вигляді позбавлення волі строком до 3 років.


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх