Добропольскому территориальному центру социального обслуживания пенсионеров - 18 лет

Переглядів: 1249 0 28.07.2017 в 12:00:05 Новини району
Добропольскому территориальному центру социального обслуживания пенсионеров - 18 лет

Виконуючи Указ Президента України від 18 жовтня 1997 року №1166/97 «Про основні напрями соціальної політики на 1997-2000 рр», було реорганізовано відділення соціальної допомоги вдома Добропільської районної державної адміністрації в територіальний центр соціального обслуговування пенсіонерів та одиноких непрацездатних громадян. 
В територіальному центрі функціонують 2 відділення : 
- соціальної допомоги вдома, яке обслуговує 194 особи похилого віку, одиноких, інвалідів; 
- денного перебування, на обслуговуванні в якому знаходиться 330 осіб похилого віку.


Послуги надають 25 соціальних робітників у 8 адміністративних одиницях району. 
Завдяки мудрій політиці та увазі райдержадміністрації, районної ради, співпраці з глинодобувними підприємствами ПрАТ «Глини Донбасу» (генеральний директор Ткач І.В), ПАТ «Веско», ПАТ «Дружківське рудоуправління», ПрАТ «Огнеупорнеруд» (генеральний директор Цимарман Є.В), ГО «Добре поле» (голова Марченко Л.О.), депутатами районної ради, сільськими, селищним головами, керівниками державних установ, 2017 рік для служби став особливим по зміцненню матеріально-технічної бази, покращенню умов праці, підвищенню якості надання соціальних послуг. 
«З добром у серці» - це вислів, з яким працює трудовий колектив, очолюваний директором терцентру Маргаритою Болотовою, виконуючи щоденні справи, не завжди помітні, але такі потрібні у розв’язанні соціально - побутових проблем населення. 
18-тирічна трудова діяльність центру вписала свою сторінку в історію району разом з керівниками, які очолювали службу в минулі роки: Ніна Батицька, Тетяна Конопко, Оксана Кузьменко. 
Щиросердечні вітання дружньому працездатному, відповідальному колективу соціальних робітників, всім причетним до цієї благородної справи - надання соціальних послуг. 
Бажаємо, щоб життя було рясним на радощі, багатим на міцне здоров’я, щедрим на добро! Нехай невичерпним буде добро в ваших душах, сповнених надій та оптимізму!
(За матеріалами територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Добропільського району).


Джерело: http://dobropolrda.blogspot.nl


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх