Жительница Доброполья заказала в Интернете обувь и... не дождалась

Переглядів: 1487 0 19.04.2019 в 10:30:35 Новини поліції
Жительница Доброполья заказала в Интернете обувь и... не дождалась

Житель Покровська замовив на сайті одяг, а мешканка Добропілля – взуття. В обох випадках продавці зникли, як тільки отримали гроші за замовлення. Правоохоронці розшукують шахраїв, яких буде притягнуто до кримінальної відповідальності.

До чергової частини Покровського відділу поліції звернувся 32-річний місцевий мешканець і поскаржився на те, що невідома особа незаконно заволоділа його грошами. З’ясувалось, що потерпілий перевів гроші в розмірі 6 тисяч 500 гривень незнайомцю, який обіцяв одразу після цього відправити товар. Однак після банківської операції постачальник зник разом із своїм оголошенням, розміщеному на сайті з купівлі-продажу одягу.

В таку ж саму пасту потрапила і 47-річна жителька Добропілля. Жінка замовила у інтернет-продавця взуття, перерахувала гроші на вказаний ним рахунок та так і не дочекалась на своє замовлення. Після того, як спроби самостійно розшукати зловмисника виявились невдалими, ошукана жінка звернулась до поліції.

За обома фактами правоохоронцями відкриті кримінальні провадження за ч. 1 ст.190 «Шахрайство» Кримінального кодексу України. Відповідно до санкції даної статті на шахраїв чекає покарання у вигляді до 3-х років обмеження волі.

Поліцейські закликають громадян не погоджуватись на умови незнайомців, які обіцяють відправлення товару лише після часткової чи повної передплати. Краще перестрахуватися і проводити розрахунки тільки при отриманні вашого замовлення.

Покровський відділ поліції

Донецької області


Джерело: http://pokrovsk-police.dn.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх