Два адміністративні протоколи склали добропільські правоохоронці відносно горе-матерів з м. Білозерське + ФОТО

Переглядів: 1081 0 06.09.2019 в 10:30:35 Новини поліції
Два адміністративні протоколи склали добропільські правоохоронці відносно горе-матерів з м. Білозерське + ФОТО

Співробітники ювенальної превенції Добропільського відділення поліції разом провели рейд по родинам СЖО та перевірили умови проживання дітей. В двох сім’ях були виявлені нестерпні побутові умови, через що відносно батьків були складені адмінпротоколи за ст.184 «Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей» Кодексу України про адміністративні правопорушення.

 

Загалом під час рейду правоохоронцями були відвідані 6 родин, які мешкають в даному населеному пункті. До батьків чотирьох з перевірених сімей питань у правоохоронців не виникло. А от в двох родинах, де виховуються 7 дітей віком від 4-х місяців до 16-ти років, побутові умови виявилися нестерпними для нормального існування.

Так, в оселях панувала повна антисанітарія – скрізь розкидані брудні речі, сміття, немитий посуд із залишками їжі, не випрана постільна білизна. В обох матерів було одне й те саме пояснення – не встигли прибрати.

Поліцейськими були складені адмінпротоколи відносно матерів за неналежне ставлення до своїх батьківських обов’язків.

«Жінкам було запропоновано терміново виправити ситуацію, в інакшому випадку нами буде поставлено питання до районної соціальної служби у справах дітей про тимчасове вилучення дітей із даних родин», - зауважила інспектор ювенальної превенції поліції Юлія Мурашко.


Джерело: Покровський відділ поліції Донецької області


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх