Дошкольная палитра Доброполья

Переглядів: 1414 0 28.05.2017 в 08:00:53 Освіта
Дошкольная палитра Доброполья

24.05.2017р., відповідно до плану роботи Донецького облІППО, у м. Добропіллі на базі дошкільного навчального закладу №34 «Вуглик» (завідувач Баликіна О.Є.) відбувся обласний методичний фестиваль «Дошкільна палітра Донеччини: місто Добропілля. Театральний плейбек. Арт-парад «Дитячий світ театру», метою якого стало збагачення професійних інтересів педагогів, ознайомлення дошкільної педагогічної спільноти області з найбільш ефективними методичними знахідками, виявлення й узагальнення найкращого педагогічного досвіду, розвиток творчого потенціалу педагогів щодо театралізованої діяльності дошкільників.

Організатори фестивалю - завідувач відділу дошкільної освіти   облІППО Стягунова О.О., завідувач МК відділу освіти Добропільської міської ради Курдя Н.В. та методист  Героєва В.І. створили можливість фахівцям з дошкільної освіти різних міст та районів області (Краматорськ, Дружківка, Костянтинівка, Мирноград, Новогродівка, Бахмут, Покровськ, Словʼянськ, Словʼянський р-н, Костянтинівський р-н, Олександрівський р-н, Добропільський р-н та ін.) окреслити актуальність проблеми з естетичного виховання дошкільників, познайомитися із сучасними підходами до реалізації завдань БКДО освітньої лінії «Дитина у світі культури» та з досвідом роботи педагогів дошкільних навчальних закладів Добропільщини щодо театралізованої діяльності як одного із ефективних засобів педагогічного впливу на розвиток творчої особистості дитини.

Методичний фестиваль складався з:

-організаційного блоку «Ласкаво просимо в театр»; 

          -науково-методичного блоку  «Плейбек-перфоманс»; 

-узагальнюючого блоку  «Театральний бекпак» «Дайджест думок». 

При підведенні підсумків семінару Кальченко І.В., начальник відділу освіти та Мальцева І.А., провідний спеціаліст, звернулись до присутніх гостей та подякували за слова вдячності педагогам міста, які приділяють велику увагу  театралізованої діяльності (одного з демократичних видів мистецтва для дітей), що дозволяє вирішити безліч актуальних проблем сучасної педагогіки і психології, пов’язаних з художньою освітою та естетичним вихованням дошкільників. 

Дошкільнята Добропілля внесли вагомий вклад в скарбницю обласного перспективного досвіду з гармонійно-естетичного виховання малюків і в  черговий раз довели, що є чим пишатися педагогам великого Добропілля.

Яскравий, неповторний фестиваль допоміг гостям забути всі негаразди, поринути в чудовий світ невичерпної краси мистецтва та надихнув на нові пошуки стежинок до ніжної та творчої дитячої душі!


Джерело: http://shkvarki.org


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх