В отделе образования прошел фестиваль «Дошкольная палитра Доброполья»

Переглядів: 1447 1 21.02.2018 в 10:00:23 Новини району
В отделе образования прошел фестиваль «Дошкольная палитра Доброполья»
Відповідно до плану роботи методичного кабінету відділу освіти пройшов методичний фестиваль «Дошкільна палітра Добропілля» фізкультурно-оздоровчого спрямування в рамках профільного навчання на базі закладу дошкільної освіти №34 «Вуглик» (завідувач Баликіна О.Є.) за участю педагогів дошкільної ланки великого Добропілля.
Як сказав Сократ «Здоров’я – це ще не все, але все інше без нього – ніщо…». Тож захід мав на меті стимулювання педагогічних колективів до творчої роботи з фізичного виховання, популяризації здорового способу життя серед дітей дошкільних навчальних закладів, поширення та впровадження кращого педагогічного досвіду роботи з фізичного виховання в навчальних закладах.
0872131323 2
Вихователі продемонстрували нетрадиційні форми фізкультурно-оздоровчої роботи з дітьми різних вікових груп з використанням нестандартного обладнання, ігрового стретчингу, інноваційної технології М.Єфименка: «На кожній станції зійду» (вихователь Морозова М.В., ЗДО №31), «Лісові пригоди» (вихователь Бікмеєва І.М., ЗДО №25), «Врятуємо Колобка» (інструктор з фізкультури Анацька К.С., ЗДО №20) та «Дружня сімейка» (інструктор з фізкультури Юрашева Т.М., ЗДО №34), різноманітність яких не залишили байдужими всіх присутніх.
Педагоги мали можливість особисто прийняти участь у комплексі вправ з елементами ігрового стретчингу «Жовтенькі курчатка» (вих. Жарова І.В., ЗДО №27) та майстер-класі «Добувачі чорного золота» (за методикою М.Єфименка) (вих. Бікмеєва І.М., ЗДО №25), що дало можливість дорослим залюбки побути на хвилиночку дітьми.
«Рух і гра – здорова дітвора» так називалась презентація з досвіду роботи ЗДО №24 «Росинка» - переможця міського етапу Всеукраїнського конкурсу на кращий стан з фізкультурно-оздоровчої роботи в ЗДО, яку представила Железняк О.А.(ЗДО №24), а Павлюкова О.А.(ЗДО №29) презентувала фізкультурно – оздоровчу роботу в дошкільному закладі «Джерельце». Жарова І.В. (ЗДО №27) розповіла про ігровий стретчинг – сучасний засіб зміцнення здоров'я та запропонувала використовувати його в свої дитячих садках.
08768665464 2
Міцне здоров’я – важливе підґрунтя успішного всебічного розвитку дитини й розкриття її особистісного потенціалу. Саме тому принцип оздоровчої спрямованості освітньо-виховного процесу виокремлюється як один із стратегічних у сучасній системі дошкільної освіти. Організатори фестивалю, а саме: методичний кабінет під керівництвом Курді Н.В. та методист Героєва В.І. створили можливість фахівцям з дошкільної освіти ознайомитися з різноманітними формами роботи щодо формування фізичних здібностей як складової базових якостей особистості дошкільника та сучасними підходами щодо фізичного розвитку дітей.

Джерело: http://shkvarki.org


Агентство недвижимости Дом Доброполье



avatar
1 blackmanvrn • 22:51:53, 20.02.2018
Компьютерная помощь online! 
Наш сайт: vrnservice.pro
ComForm">
avatar
Наверх