В Добропольском районе планируется обеспечить жильем детей-сирот

Переглядів: 1075 0 27.08.2017 в 09:00:49 Новини району
В Добропольском районе планируется обеспечить жильем детей-сирот

22 серпня під головуванням заступника голови райдержадміністрації Наталі Перекотій відбулося чергове засідання Координаційної ради у справах дітей. 
   По першому питанню порядку денного Координаційної ради доповідала начальник служби у справах дітей Вікторія Бібля про проведення на території Добропільського району Всеукраїнського профілактичного рейду «Урок», в ході якого планується провести низку заходів, направлених на соціальний захист дітей, надання дітям із сімей, що опинилися в складних життєвих обставинах адресної допомоги в підготовці до нового навчального року, виявлення дітей шкільного віку, неохоплених навчанням на початок учбового періоду, усунення причин та умов даного явища. 
 До проведення рейду «Урок» залучаються представники служби у справах дітей, відділу поліції, освіти, центру соціальних служб для дітей, сім’ї та молоді.

  Другим питання розглянуто стан роботи центру соціальних служб для дітей, сім’ї та молоді щодо соціальної підтримки та захисту прав дітей, які тимчасово перемістилися з окупованої території.

  Забезпечення житлом дітей – сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування та осіб з їх числа було розглянуто на засіданні. З даного питання виступила Ганнівський сільський голова Лілія Тихонова, яка на даний час проводить роботу по придбанню двох одиниць житла для дітей вказаної категорії. Добропільський сільський голова Анна Павлова доповіла, що наразі у сільській раді є деякі фінансові труднощі, але на 2018 рік буде заплановано та передбачено відповідні кошти на придбання житла для дітей – сиріт.


Джерело: http://dobropol-rayon-rada.blogspot.com


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх