Docudays UA посетил Доброполье

Переглядів: 1123 0 16.11.2017 в 10:00:53 Творчість
Docudays UA посетил Доброполье

9 листопада в читальному залі Центральної міської бібліотеки в рамках   Мандрівного фестивалю Docudays UA пройшов показ документального фільму «Домашні ігри», повідомляє сайт Добропільської міської ради. На кінопоказ завітали учні 9 – А класу НВК-ліцею на чолі зі своїм класним керівником Івановою Н.М. 

 

Фільм зображує життя Аліни Шилової, 20-річної киянки, яку може врятувати від бідності захоплення футболом. Наразі дівчина професійно займається спортом, але обставини складаються неоднозначно: раптово помирає мати Аліни і на руках у юної спортсменки лишаються маленькі брат та сестра – 6-річний Ренат і 7-річна Регіна. Аліна стає їм за матір. Її спортивна кар’єра на межі провалу. Уся їхня сім’я мешкає у тісній однокімнатній квартирі. Аліна хоче для брата і сестри кращого дитинства, ніж було у неї. Чи вистачить їй сили, аби впоратись з усіма труднощами? Як виграти матч свого життя, коли можливості і обставини проти тебе?

 

По закінченню фільму підлітки і працівники бібліотеки жваво обговорювали долю головної героїні. Порівняли свої «проблеми» та життєві обставини з дійсно складними проблемами героїні фільму. Підлітки висловили своє захоплення вчинками дівчини, адже Аліна поступилася своїми мріями заради своїх рідних. А кожен із присутніх замислився над тим, чи міг би він поступити так само. 

Наступний фільм, Паперові зірки, буде показано у ЦМБ 16 листопада о 14:00. 


Джерело: http://shkvarki.org


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх