Добропольским школьникам рассказали о подвиге и страданиях украинцев во время Второй Мировой войны + ФОТО

Переглядів: 1632 0 10.05.2017 в 11:00:14 Новини бібліотек
Добропольским школьникам рассказали о подвиге и страданиях украинцев во время Второй Мировой войны + ФОТО

9 травня Україна відзначає велике свято – День Перемоги.  Щороку ми вшановуємо тих, хто віддав своє життя за нашу свободу та щасливе майбутнє. До цієї пам’ятної дати бібліотекарі відділу обслуговування підготували  годину пам’яті «У вогні палала рідна Україна».

Чимало свят дарує нам весна,

Як в рідний дім повернення з дороги.

Та є найбільш хвилюючим для нас

Величне свято Перемоги.

Це свято не затьмариться в віках.

В цей день нестимуть люди завжди квіти,

Не обміліє пам’яті ріка –

В серцях нащадків буде вічно жити…

На захід завітали учні 3 – А класу НВК № 7 у супроводі свого класного керівника Лейбою В.П. Діти з цікавістю слухали розповіді бібліотекарів про героїчний подвиг, незламну мужність та тяжкі страждання нашого народу. А яке ж було здивування дітвори, коли вони дізналися, що в боротьбі за перемогу брали участь не тільки люди, а ще й тварини, а саме собаки та кішки. Дізналися школярі про те, що під час війни, собаки були санітарами, диверсантами, підривниками танків, зв’язківцями, розвідниками. Саме собаки виконували бойові завдання там, де були не в змозі впоратися люди.     Наостанок діти переглянули відео «Собаки на фронті», що містить документальні кадри.

Все далі в історію відходять грізні і важкі роки Великої Вітчизняної війни, але не згасає пам’ять про тих, хто не шкодував своєї крові, свого життя за наше сьогодення.


Джерело: http://dobro-biblio.ucoz.ru


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх