Добропольских детей учили наблюдать прекрасное в обыденных вещах + ФОТО

Переглядів: 1576 0 06.02.2017 в 10:00:15 Новини бібліотек
Добропольских детей учили наблюдать прекрасное в обыденных вещах + ФОТО

Сьогодні на екскурсію до центральної бібліотеки завітали учні 3 класу НВК «Вербиченька» разом з класною керівницею Лейбою В.П. Бібліотекарі вчили дітей спостерігати прекрасне у буденних речах.

У відділі абонементу на гостей чекала виставка робіт Валентини Сергіївни Катранжи – педагога з багатолітнім стажем.  Валентина Сергіївна вже давно не працює в школі, але і сьогодні вона продовжує естетичне виховання дітей через свої роботи.  Польові квіти, зелені берізки, осінній ліс та зимові пейзажі зачаровують своєю красою.  Хрестик до хрестика дрібненькими рядками майстриня виписує свої вишиті картини та дарує свою творчість і натхнення  людям.

Наступною зупинкою для малечі  стала виставка робіт Хоружий Тетяни «Дива паперові».  Тетяна Миколаївна розповіла дітям про своє захоплення, про історію паперових витинанок та сучасне застосування паперових картин.

Ольга Шуман  знайомила школярів з мистецтвом плетіння гачком.  Діти відразу впізнали в її роботах героїв улюблених мультфільмів та казок. Ємеля та Несміяна, Мальвіна та Червона Шапочка, навіть, цілий пальчиковий театр до казки «Колобок» зустрічали малечу в Арт-території.

Гості з захопленням роздивлялась роботи майстринь та виявили бажання відвідати майстер класи з втинання, вишивки і гачкування. Бібліотекарі, в свою чергу,  підтримали цю ідею та погодились проводити майстер-класи для бажаючих.

Багатий, невичерпний та різнобарвний світ мистецтва відкритий кожному, необхідно трішки натхнення,  бажання та посидючості. 


Джерело: http://master-dobropol.ucoz.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх