Добропольский танцевальный коллектив "Аэлита" вернулся с Днепра с наградами + ФОТО

Переглядів: 1397 0 14.02.2017 в 04:12:56 Творчість
Добропольский танцевальный коллектив

12 лютого 2017 року Зразковий танцювальний колектив «Аеліта» зробив, здавалося б, неможливе : в один день був на двох різних конкурсах одночасно, а саме на "VI Всеукраїнському фестивалі-конкурсі інструментального, вокального, хореографічного, театрального, циркового мистецтва і театрів мод « Якщо кохаєш ... » та на Міжнародному фестивалі-конкурсі мистецтв "Зоряне сяйво», які проходили в м.Дніпро.

Дітвора повернулася додому з купою позитивних емоцій та почесними другими місцями у обох конкурсах.

Учасники колективу та їхні батьки дуже раді успіху, вони дякують, насамперед, наставнику Тетяні Петрівні за творче натхнення, яке вона прививає дітям. Усі поїздки, конкурси, фестивалі, свята, не тільки дають змогу виконавцям зрости у хореографічній майстерності, а й згуртувати, здружити цей чудовий творчий колектив. А керівник , в свою чергу, говорить слова вдячності батькам вихованців, які завжди підтримують колектив і допомагають йти до здійснення мрій.

2017 рік тільки почався, але вже відчувається вдалий початок. Бажаємо «Аеліті» , щоб весь рік був так саме успішним та плідним. Нових вершин і стрімкого розвитку.


Добропольский танцевальный коллектив


Добропольский танцевальный коллектив


Добропольский танцевальный коллектив


Добропольский танцевальный коллектив


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх